Смях по български с Георги Николов-Жорони в Амфитеатъра в град Левски

12.09.2022 11:45

Нашият съгражданин, един от пионерите в българската стендъп комедия – Георги Николов – Жорони от комеди триото „Нема К’во”, представя супер шоуто „СМЯХ ПО БЪЛГАРСКИ” на 18 септември от 18.00ч. в Амфитеатъра в град Левски, информират от Пресцентър на Община Левски.

Комедийното шоу ще Ви потопи в магията на балканския, неподправен хумор…без капка цензура и за това има и възрастово ограничение – 16+

Ще бъде комично, иронично, на моменти лирично, със сигурност различно и 100% епично, казва топ комедиантът  Георги Николов – Жорони.

В супер шоуто „СМЯХ ПО БЪЛГАРСКИ” неподправен хумор за БГ традициите, бебетата, детство, родителите, за един баща и бисерите на дъщеря му, за това как да оцелееш в брака с рускиня, за Венеция, гондолите и защо да следим табелките „Тропо костосо“ в италианските ресторанти, за студентската бригада, забранените сайтове и един щатски затвор, за Октоберфест, за БГ Черноморието и  Български ТВ формати, за гурме, любов, агресивния  онлайн маркетинг, кино, олимпиада и още много,много  неща …

След това шоу, усмивката Ви ще стане по – широка, твърдят запознати, споделя майсторът на изкуството да разсмиваш Георги Николов – Жорони.

Специален гост на вечерта ще бъде поетесата Лилия Юрукова, леля на Жорони, която ще представи двете си стихосбирки – „Душа мозайка“ и любимата на всички деца – „Весели игри с приятели добри“.  Това информират от Пресцентър на Община Левски.

Събраните средства  ще бъдат предоставени за  изграждането на скулптурната композиция  „Земляците” на  Георги Парцалев,  Дончо Цончев и Григор Вачков.

Георги Николов – Жорони разсмя публиката в Мюнхен, Берлин, Бремен, Мюнстер и Лондон с шоуто си „Смях по български“, разказват от екипа на комедианта. По думите им, преди да потегли за чужбина, авторската стендъп комедия обиколи цяла България, като се радваше на препълнени зали и клубове, предаде БТА на 3 юли т.г.

Жорони споделя с вълнение, че освен море от усмивки и аплодисменти, е усетил и изключителното гостоприемство, както от страна на организаторите, така и на прекрасните си домакини.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: