Целите на КП „Демократична България – Обединение“: енергийната независимост, съдебната реформа и драстично увеличаване на средствата за култура!

08.09.2022 18:39

На много места страната представлява един феодален, завладян модел, където всичко се изхранва от партийни хранилки и може да чакаш 12 години, за да се построи един лот от магистралата. Това каза днес на пресконференция в Пресклуба на БТА в Плевен водачът на листата на КП „Демократична България – Обединение“ за 15-ти МИР Плевен Стоян Михалев. Коалицията си поставя като основна цел постигането на парламентарно мнозинство, за да се защитят интересите на българските граждани.

Според Михалев, ако влезем в цикъл от избори, ще бъде много трудно. „Това означава поредица от служебни правителства на един президент, който на националния ни празник, като клекна, зад него щръкна госпожа Митрофанова. Това беше гавра с българската история, с българската памет на всички тези патриоти и горди българи, които са направили Съединението. Тази проява на коленопреклонничество пред Русия беше изключително унизителна.“, коментира Михалев.

Водачът на листата на КП „Демократична България – Обединение“ за 15-ти МИР Плевен се ангажира да се бори за каузите на Плевен и областта, като изтъкна като главни приоритети на демократите: енергийната независимост, съдебната реформа и драстично увеличаване на средствата за култура.

Втората в листата на КП „Демократична България – Обединение“ Ралица Таслакова заяви, че има 2 каузи, по които работи от 20 години: културата и подпомагането на малкия и среден бизнес. Юристът Свилен Трифонов, трети в листата, посочи като стратегическа цел за региона превръщането на района около предстоящия за изграждане Околовръстен път край Плевен в икономическа обособена зона с изградена инфраструктура и връзки. Според него енергийната диверсификация е единствения път за разбиване на монополния пазар.

От „Демократична България – обединение“ са мобилизирани за постигането на един мандат от Плевен и призоваха избирателите да ги подкрепят с номер 25 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: