Лидерът на БЗНС в Плевен инж. Милчо Илиев призова за подкрепа на Демократична България на изборите

01.09.2022 12:01

Председателят на Областното настоятелство на  БЗНС и член на Управителния съвет –  инж. Милчо Илиев призова членовете и симпатизантите на партията да подкрепят Демократична България на предстоящите избори на 2 октомври.

На пресконференцията в клуба на БТА в Плевен стана ясно, че позицията на плевенската земеделска организация се възприема и от повечето от големите структури на партията в България. БЗНС няма да участва на тези избори, защото в момента текат процедури с регистрацията на новото ръководство след конгреса.

Да не се загуби нито един глас в посока на европейското развитие на България и за по-висока мобилизация и избирателна активност на демократичната общност, призова лидерът на БЗНС в област Плевен.

На пресконференцията инж. Милчо Илиев даде своята подкрепа за кандидата за народен представител от „Демократична България – Обединение“ – Свилен Трифонов и призова за преференциална негова подкрепа в листата. „Той е млад човек и отличен юрист, който ще бъде полезен с експертизата си в Народното събрание.“, аргументира избора си лидерът на БЗНС в Плевен.

Трифонов благодари на пресконференцията за „приятелския жест от политически съмишленици“ от името на Демократична България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: