Стартира инициативата „Отново на училище“ на сдружението на сираците

31.08.2022 14:57
За поредна година Националното сдружение на сираците в България организира инициативата „Отново на училище“, която има за цел да подкрепи с учебни пособия ученици в неравностойно положение.
Целта на кампанията е да се осигурят необходимите учебни пособия, както и да върнем децата с нисък социален статус в класните стаи със самочувствие и да се чувстват равни с връстниците си в училище. Благодарение на добри хора през изминалите години успяхме да помогнем на ученици от училището в с. Дисевица, с. Беглеж, с. Мечка, община Плевен, община Пордим, община Лом и други населени места. След приключване на кампанията ще информираме за това на кои деца сме успели да помогнем.
Всеки, който желае, може да дари – раници, тетрадки – голям и малък формат, химикали, моливи, комплект с линия, триъгълник, пергел, гумичка, четки и бои за рисуване, блок или скицник за рисуване.
Надяваме се с добротата на много хора да успеем да помогнем на повече деца, които на 15 септември ще имат всичко необходимо за училище. Средства за кампанията може да дарите, както следва: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, титуляр: Национално сдружение на сираците в България, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC: FINVBGSF, основание: Дарение „Отново на училище“.
За повече информация на тел.: 0877822685 или на имейл: [email protected]
Кампанията е активна до 25.09.2022г.!
#тагове:

НАЙ-НОВИ: