КП „Демократична България – Обединение“ регистрира листата си в Плевен

30.08.2022 16:47

Днес водачът на листата на КП „Демократична България – Обединение“ Стоян Михалев, заедно с кандидати за народни представители, регистрира листата на коалицията за 15 МИР Плевен.

„От „Демократична България“ сме с много ясна представа, какво е очакването от нас като хора, на които избирателите се доверяват с разума си. В последният парламент бяхме силата, която каза – бъдете отговорни към българските граждани. На тези избори отново ще искаме хората да се доверят на разума и да ни подкрепят. Смятам, че парламентарната демокрация в момента е в криза.“, това коментира пред журналисти Стоян Михалев. Основен акцент в кампанията на коалицията тук ще бъдат проблемите на културата и конкретните стъпки за тяхното решаване.

„Моята кауза основно също е в областта на културата и ние ще си сътрудничим, за да можем да направим всичко възможно културата да се отлепи от дъното, на което се намира, и да заеме мястото, което и се полага.“, каза Ралица Таслакова.

„Посланията в нашата кампания винаги са били почти едни и същи. Ние се борим за демокрация, свобода, за законност и за продължаване на европейското развитие на страната ни. В момента сме на един кръстопът. Има два пътя – единият е правилният, другият е грешен. Грешният води към Русия и към Азия. Правилният път, по който се опитахме да вървим, води към Европа“ категоричен бе Свилен Трифонов.

Ето и съставът на листата на КП „Демократична България – Обединение“:

  1. Стоян Александров Михалев – композитор, продуцент и изпълнител на бг поп музика

2. Ралица Христова Таслакова – експерт управление на проекти, председател на Браншова Бизнес Камара Плевен

  1. Свилен Петров Трифонов – юрист
  2. Албена Симеонова Върбанова – председател на Асоциацията на биоземеделците – „Биопродукти“, предприемач в сферата на биологичното земеделие
  3. Генадий Гешев Пъшев – директор на Център за работа с деца, учител
  4. инж. Златко Илиев Урумов – строителен инженер
  5. д-р Николай Валентинов Милев – лекар
  6. Александър Пенков Йотков – инженер
  7. Атанас Савов Атанасов
  8. Асен Весков Върбанов – предприемач, фермер
  9. Лора Илиянова Герасимова – юрист
  10. Елена Сашева Петрова – Найденова – социален работник
  11. Антон Валериев Начев – политолог, докторант по политически науки
  12. Венцислав Весков Бенов
#тагове:

НАЙ-НОВИ: