Настроение и много рок в празничните панаирни дни на град Левски – снимки

29.08.2022 18:47

Празничната панаирна програма в град Левски от 26 до 28 август освен ,че показа и доказа най-вкусната левченска традиция на НФ „Пълнената чушка  – най- вкусната левченска традиция”, обедини  присъстващите на празника в благородната кауза за събиране на средства за изработване и поставяне в град Левски  на скулптурна композиция „Земляците“ на Георги Парцалев, Дончо Цончев и Григор Вачков, зарадва домакини и гости и с песните на обичани български изпълнители и рок групи.

Кметът на Община Левски Любка Александрова откри празничните панаирни дни на 26 август: „Отново любимото ни градче е отворило домовете и сърцата си за скъпите си гости, приятели, роднини от близо и далеч…По традиция концертната вечер откриваме  с рок…” обяви кметът, и с радост представи рок група  HIGH ENOUGH  от Свищов и Стенли Стефанов от Левски – соло китарист в групата, и популярната, обичана поп певица Силвия Кацарова.

Младата, но доказала себе си група, която радва публиката в Левски не за първи път, загря сцената. Силвия Кацарова с песните си и хитовете на LZ изпълни с радостна емоция и бурни аплодисменти празничната вечер.

Ретро-дискотека с концерт на рок групите IZIDA и DISCO FEVER LIVE BAND на 27 август/събота/ събра отново меломаните , а преди това кметът Любка Александрова обяви резултата от дарителската кампания  и събраните 1905 лв. – първата сума, с която ще бъде захранена банковата сметка за изработване и поставяне в град Левски  на скулптурна композиция „Земляците“. Благодари на всички от сърце – и дарители, и организатори, на НЧ „Георги Парцалев-1901”, общинска администрация и всички, включили се в благородната кауза. Дарителската кампания  продължава и скоро ще бъде обявена банковата сметка за дарения, каза г-жа Александрова и призова за съпричастност.

Народният певец Илия Луков, известен с множество прояви в подкрепа на българщината, зарадва левчалии със своя концерт на 28 август.

Информация и снимки: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: