ДГ „Калина“ с инициативи под мотото „Да подадем ръка на природата“ – снимки

23.08.2022 10:32

Обединени от любовта към Природата, учители и деца от ДГ „Калина“ – Плевен, с директор Жоржетина Атанасова, проведоха инициативи под мотото „Да подадем ръка на природата„, които ще завършат на 17-ти септември 2022 год.

Природата е най-голямата муза, най-богатата палитра и най-уютният дом за човека. В нея са най-красивите цветове и форми, които рисуват съвършени картини в душите ни. За хората остава инициативата да ги открие и да ги обогатява.

Децата от група ”Бърборино” и „Приказен свят”, под формата на игра, „подадоха ръка на природата”, като накараха дърветата в двора на детската градина да се „усмихнат”.

Най-малките деца от група ”Слънце” направиха  виртуална разходка в зоопарк ”Кайлъка”, а децата от група „Ягодка” изработиха апликации и рисунки на тема ”Подай ръка на птичките”.

Това е нашата земя и силата е в нашите ръце. Рамо до рамо ще постигаме повече. С инициативите си родители, деца и учители ще станем  съпричастни в десетото издание на кампанията на bTV „Да изчистим България заедно“, което тази година ще се проведе на 17 септември.

Информация и снимки: ДГ „Калина“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: