Да помогнем на НУ „Отец Паисий“ – село Върбица!

19.08.2022 13:15

С молба за съдействие и помощ се обърна към редакцията на Плевен за Плевен председателят на УС на НССБ Слави Михайлов. Поводът: писмо със зов за помощ и подкрепа от учениците от НУ „Отец Паисий“ с. Върбица.

Преди две години с Вашата подкрепа помогнахме на децата от Начално училище „Отец Паисий“ с. Върбица, общ. Плевен с дрехи, храни и други нужди за училището. Тази година отново получих писмо за подкрепа, като се надявам преди началото на учебната година да успеем да достигнем до хора с големи сърца, които да се отзоват на молбата за подкрепа. Инфлацията и високите цени на храни, ток, дърва за огрев поставят малкото училище в трудна ситуация да предложи адекватни условия за децата!

Отново Ви моля горещо за помощ, като Ви информирам, че дървата за огрев може да не са нарязани, Директорката и персоналът вече имат навик да си ги режат сами и не е проблем за тях! Моля да споделяте, за да стигнем до повече хора, които биха помогнали! Много политически партии сега ще изразходват за изборите средства за билбордове, рекламни клипове и рекламни материали, които биха могли да пренасочат част от средствата си за тези деца!

За повече информация: г-жа Поля Мерджанова – Директор на НУ „Отец Паисий“ с. Върбица, тел.: 0878117590 и г-жа Цецка Миткова, тел.: 0878117563.

Информирам Ви, че училището може да издаде Свидетелство за дарение при необходимост!

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

С уважение:

СЛАВИ МИХАЙЛОВ

Председател на УС на НССБ

#тагове:

НАЙ-НОВИ: