Ивелин Първанов ще води листата на „Възраждане“ в 15 МИР Плевен

19.08.2022 13:33

Днес в в БТА София се проведе пресконференция. В нея участваха д-р Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“, Цончо Ганев – зам.председател на „Възраждане“, Александър Арангелов  –  председател на „Възраждане“ София, Маргарите Генчева – член на „Възраждане“ и адв. Петър Петров – зам.председател на „Възраждане“. Това информират от Пресцентър на партията.

Средна възраст на водачите на листата е 42.3 г. Най-млад е водачът на листата в 21 МИР Сливен –  Климент Шопов, на 29г. Най-възрастен е водачът в листата във Видин –  Валери Сираков, 66г.

В 3 МИР Варна и 25 МИР София листата ще води д-р Костадин Костадинов – идеолог и председател на „Възраждане“. Завършил е Балканистика във Великотърновския университет  „Св. св. Кирил и Методий“ през 2002 г. и Право, пак там, през 2011 г. През 2017 г. защитава докторска дисертация в Института по етнология и фолклористика с Етнографски музей на Българската академия на науките. Автор е на книги и филми с историческа тематика и на  учебник по Родинознание за 1-ви до 4-ти клас.

снимка архив Плевен за Плевен. Ивелин Първанов – първи от дясно на ляво

В 15 МИР  Плевен водач на листата ще е Ивелин Първанов – писател. Автор на първия български геополитически роман „Атентаторът“. Има издадени книги на военно-историческа тема. Участник в първата мироопазваща мисия на българските въоръжени сили. Награден е с медала на ООН „В служба на мира“.

забележка: снимка архив Плевен за Плевен. Ивелин Първанов – първи от дясно на ляво

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: