Топлофикация Плевен запазва търговските отстъпки за своите клиенти

16.08.2022 16:26

          Топлофикация Плевен припомня на всички настоящи и бъдещи клиенти, че запазва промоционалните отстъпки по програмите „Изряден клиент“ и „Лоялен клиент“.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

„Въпреки повишената цена на топлинната енергия с 0,87 %, пределната цена за битова гореща вода по програмата „Изряден клиент“ остава 11 лв. с ДДС на кубик.“ каза изпълнителният директор на Топлофикация Плевен инж. Йордан Василев.

Директорът каза, че ако определената от топлинния счетоводител цена на топлата вода в дадена сграда е над 11 лева на кубик, отговарящият на условията на програмата „Изряден клиент“ заплаща 11 лева на кубик с ДДС. Съответно ако цената за един кубик битова гореща вода е по-малко от 11 лева с ДДС на кубик, клиентите заплащат реалната цена.

В програма участват всички битови клиенти на ежемесечен отчет или самоотчет, които нямат повече от 2 неплатени фактури, съдебни или присъдени задължения. Необходимо условие за ползване на предимствата на програмата „Изряден клиент“ е индивидуалните уреди за дялово разпределение да са преминали метрологична проверка.

Всички абонати, които нямат просрочени задължения автоматично получават отстъпка по програмата „Лоялен клиент“, която е в размер на 3% от сумата без ДДС и се получава при плащане. От дружеството обръщат внимание, че при плащане по електронен път, отстъпката се начислява по партидата като надвнесена сума и се приспада от следващото задължение.

„Централното отопление гарантира сигурност, безопасност и удобство. Радиаторите дават възможност за постигане на равномерна температура, което създава комфорт.  Едно от важните предимства при централното топлоподаване е, че топлоносителят е гореща вода, което гарантира безопасност при използване на услугата.“ каза инж. Йордан Василев.

По думите на инж. Василев преминаването към централно топлоснабдяване изисква ниска първоначална инвестиция в сравнение с другите методи за отопление. „Всички разходи за изграждане, поддръжка, ремонт и технически контрол на топлопреносната мрежа са за сметка на топлофикация.“ каза инж. Йордан Василев.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: