Вижте Програмата на Панаирните дни в Кнежа 2022!

16.08.2022 8:10

Отново идват Панаирните дни в Кнежа. Съвсем скоро градът ще посрещне близки, приятели и роднини с грижа за подобаващо за доброто настроение на всички жители и гости на града. Очаквайте много културни и спортни събития, които ще направят още по-вълнуващи панаирните дни на Кнежа. Това обещават от община Кнежа.

Програмата  стартира с турнири по белот, джаги и билярд, които ще се проведат в периода 22-24 август от 20:00 часа на лунапарк „Кнежица“.  Всички желаещи могат да се запишат на тел.: 0899448875 – Михаела Младжова.

Ще продължим с Традиционния турнир по ловна стрелба „Христо Ангелив“ от 26 до 28 август на Стрелбището в Кнежа, а на 27 август Ви очакваме в Конната база на Турнира по прескачане на препятствия, който всяка година събира състезатели от цялата страна.

Това не е всичко, на 27 август всички уверени в себе си шахматисти, ще се борят да докажат своите умения и бърз ум на Турнира по шах Рапит, който ще се състои в централната градска част.

Петъчният концерт /26 август/ ще ни пренесе в красивия свят на българския фолклор. Ще се насладим на изпълнения от Вокални групи при НЧ „Борба 1896 г.“, ще видим атрактивни Кукерски обичаи, а за завършек фолклорен ансамбъл „ФИЛИП КУТЕВ“ ще изпълнят за Вас богата програма от песни и танци.

Събота вечер парк „Ахтирка“ ще бъде огласен от поп-фолк певицата ДАННА, АЛЕКСАНДЪР РОБОВ и голямата сръбска звезда КЕБА  – изпълнители, които знаят как да накарат публиката да се забавлява!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: