Гран При “Купа Бургас” 2022 бе спечелена от ККС ”Студенец” – Садовец

14.08.2022 10:21

С пълен комплект купи и голям брой розетки завърши “Купа Бургас” 2022г. Клуб по конен спорт ”Студенец”  – Садовец. Антон Дацински  и уникалната и неповторима – Бамби спечелиха Гран При “Купа Бургас” 2022 и отново взеха приза “Най-добър състезател на турнира”. Дацински спечели и приза на името на “Васил Фратев”.

Единадесетият традиционен турнир по конен спорт „Купа Бургас“- 2022 се провежда през първата половина на август. Това е най-мащабният комплекс от конни състезания в страната, единственият турнир, който има включени в програмата си нощни паркури. Той е два пъти по продължителен от държавните първенства, балканиадите и състезанията за световната купа.

В дните от 6-ти до 13- ти август /включително/ на конната база на парк „Езеро“ се състезаваха над осемдесет ездачи от цялата страна и над сто и тридесет коня. Турнирът „Купа Бургас“- 2022 се организира от Община Бургас, Българската федерация по конен спорт, съвместно с клуб по конен спорт „Кан Крум“- Бургас.

Всички коне – Miss Piggi, Karajola Wi Ro Z, Calianka PS, Chacoorouet PS и Bamby скачаха невероятно и сме много горди и щастливи , че под седлото на Антон , те летяха!, коментират от клуба.

Клубът посвещава победите на своя основател – Цветан Дилчев!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: