Областният управител на Плевен Иван Петков изпрати поздравителен адрес за празника на Никопол

12.08.2022 9:57

Поздравителен адрес за празника на Никопол изпрати Областният управител на област Плевен Иван Петков до кмета на крайдунавската oбщина Ивелин Савов. За това информират от пресцентъра на областната управа.

„За мен е изключително приятно да ви поздравя в навечерието на един от най-светлите християнски празници, най-големия от всички църковни празници, посветен на Божията майка – Успение на Пресвета Богородица – денят, в който Никопол отбелязва своя празник за 22-ри път“, се казва в обръщението на Иван Петков към кмета и жителите на дунавския град.

Празникът на Никопол е „празник на  духа на местната общност, вдъхващ живот и даващ увереност за бъдещето. Въпреки трудностите на времето, в което живеем, стремежът ни е да работим за изграждане на една по-добра визия и успешно развитие на всички общини от Област Плевен, в частност на Община Никопол. Вярвам, че така всички заедно ще успеем с общи усилия, дух и сърце да оставим своя дан за развитието на Никопол“, се казва още в поздравителния адрес на губернатора, който отправя пожелания към жителите на Никопол за здраве, мир и светлина.

„Нека Богородица бди непрестанно над Вас и пази Вас и града, в който живеете, работите, прекарвате времето си така, както се пази семейно огнище”, се казва още в поздравителния адрес.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: