Отборът на Нежеланите триумфира на „Final Four“ в Плевен!

24.07.2022 17:01

Отборът на Нежеланите триумфира на „Final Four“ в Плевен. Шампионите се наложиха с 4:0 над сребърния медалист ФК Лавров в големия финал на „Купа на БФС по минифутбол“. Любомир Тодоров се разписа на два пъти, същото стори и Мариян Маринов, отбелязвайки две попадения. Бронзовите медали останаха за Червените дяволи.

В този двубой имаше от всичко. Футбол, страст и огромно желание за победа. Спортната злоба й от двата тима на моменти заемаше връх в емоциите, но в края на двубоя двата щаба се поздравиха за участието във финала. Нежеланите печелят трофея на БФС, сред участие на цели 28 отбора в цялата област.

Победителите в индивидуалните отличия са добре познати лица на футбола. Иван Николов – Шерифа грабна отличието за най-добър вратар, най-атрактивен състезател е 48-годишният Георги Божинов, голмайстор Любомир Тодоров, а най-полезен състезател Мариян Блажев. Специална награда, фланелка на Националния отбор от БФС, получи Даниел Ангелов, за най-прогресиращ състезател. Наградата за най-добър футболист на БФС, за целия формат спечели Любомир Тодоров, който бе блестящ.

Информация и снимки: фейсбук страница, Български Футболни Турнири

#тагове:

НАЙ-НОВИ: