Първи турнир по тенис на корт за аматьори в град Левски – снимки

19.07.2022 7:47

 В навечерието на празника на град Левски беше оспорваният финал  на Открития турнир по тенис на корт за наградата на кмета на Община Левски .

Кметът на Община Левски Любка Александрова изрази радостта си, че при стартирането на тенис турнира, Общински тенис клуб „Левски-2019″ има за партньор тенис клуб „Левски – София”-  клуб със 111 годишна история. Журналистът  Явор Цаков, председател на тенис клуб „Левски – София”, беше главен съдия на турнира в, който участваха 8 състезатели. След оспорвания финал Диан Василев се класира на първо място на първия  турнир по тенис на корт за аматьори, организиран от Общински тенис клуб „Левски-2019″ с партньорството и подкрепата на тенис клуб „Левски – София”. В призовата тройка са и Денислав Меразчиев и Любослав   Косев.

Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави всички участници  за спортсменския дух с пожелание за здраве и нови постижения. Връчването на  наградите за първо, второ и трето място на победителите беше съпроводено с бурните аплодисменти на публиката.

Председателят на тенис клуб „Левски – София” Явор Цаков връчи символичен  подарък на кмета на общината, подаръци получиха състезателите и ръководителите на Общински тенис клуб „Левски-2019″ с пожелание този спорт да се развива през годините и привлича деца, млади хора, нови състезатели.

Информация и снимки: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: