Възстановяват три моста в частта на пешеходните алеи след парк-хотел „Кайлъка“!

16.07.2022 8:53

Въпреки горещите дни и летния сезон, добрите дела нямат почивен ден, а с тях и нашата работа! Радваме се да ви съобщим, че фирма „ЛЕБОЗОЛ България“ ООД Lebosol Bulgaria Ltd. е поредният дарител за позитивните промени в обичания от всички ни парк „Кайлъка“!

Те са поредните приятели на Кайлъка, които казаха, има смисъл, искаме и трябва да помогнем! Това информират от фейсбук страницата си от Фондация Аз съм Кайлъка.

И още: Фондация „Аз съм Кайлъка“ изказва своите най-искрени благодарности на управителя на компанията – господин Хусейн Ахриев, който дари сумата от 17 520,00 , за да успеем да възстановим, облагородим и най-вече – обезопасим три от ключовите мостове в частта на пешеходните алеи след парк-хотел „Кайлъка“. Това са именно мостовете: мостът срещу постройката, известна още като бар „Самурай“, мостът, водещ към бившия санаториум и мостът, водещ към вилата на създателя на парка – генерал Иван Винаров.

Във връзка с горепосочената дейност върху мостовете ще бъдат извършвани ремонтни дейности през периода 01.08.2022 г. – 01.09.2022 г. Те няма да попречат на разходките и спорта по протежението на пешеходните алеи, затова се чувствайте поканени да продължавате да ги посещавате.

От Фондацията благодарят за помощта на всички физически и юридически лица, които се включват в нашата мисия да спасим парк „Кайлъка“, както и за търпението на всички граждани и туристи, за да се случат тези промени. Нека заедно продължаваме да работим за един чист, все така приветлив и безопасен парк!

Ако и Вие искате да помогнете на парк Кайлъка да се превърне в едно още по-благоприятно място за отдих, спорт, култура, отмора и не само, можете да го направите като използвате следната банкова сметка:

Фондация Аз съм Кайлъка

FOUNDATION I AM KAYLAKA

BG64RZBB91551012829561

RZBBBGSF

Райфайзенбанк, гр.Плевен

Информация и снимки: Фондация Аз съм Кайлъка, фейсбук страница

#тагове:

НАЙ-НОВИ: