Vichy – доказан бранд за козметика

15.07.2022 10:24

Повече от 80 години марката Vichy е лидер в иновативната козметика и грижа за кожата. Тя също така се ангажира с принципите на устойчиво управление и отдава особено значение на опазването на околната среда.

Вулканичната вода на Vichy има своя източник в сърцето на вулканичния регион Auvergne във Франция. Минералното богатство се използва във всички продукти за грижа. Vichy винаги е обещавала най-високо качество и ефективност за чувствителна кожа във всички свои продукти. Разбира се, това изискване важи и за подбора на съставките.

Марката е създадена от дерматолога д-р Проспер Халер през 1931 г., който пръв открива укрепващите и антиоксидантни свойства на термалната вода за кожата и създава лабораториите Vichy. Неговите уникални рецепти и водещи продукти от години заемат най-високите позиции в класациите за продажби. Почти 100-годишната история на марката я превърна в лидер в цялостната грижа за кожата. Работейки с най-добрите у нас и в чужбина специалисти в областта на дерматологията, биологията, биотехнологиите и фармацията, Vichy се опитва да придобие цялостен поглед върху знанията за кожата и нейните проблеми. Подобен холистичен подход се проявява и в адаптирането на продуктите към темпото на живот и духа на съвременната жена. Козметичните формули отчитат всички съвременни фактори, които влияят на кожата, като UV лъчи, стресов начин на живот, климат или хранителни предпочитания. В допълнение, тези формули са разработени въз основа на строги изисквания и дерматологични тестове. Виши е една от малкото търговски марки за красота, които не провеждат тестове върху животни. Може да закупите продуктите й във всяка надеждна онлайн аптека.

Знаете ли, че тази френска марка отвори първите в света центрове за слънцезащита и защита на кожата през 1999 г.? Всеки посетил тези центрове може да се възползва от безплатни индивидуални консултации от дерматолог и фармацевт. Това място е известно най-вече с термалната си вода, като уникален компонент на всички козметични продукти, тя е създадена от самата природа. Неговите удивителни свойства са в основата на изследванията на лабораториите Виши в областта на дерматологията. Групата от минерали, които крие, включително цинк, мед, калий и силиций, силно регенерира, укрепва и успокоява епидермиса, който е изложен на вредни външни фактори всеки ден.

Козметиката на Vichy – и за жени, и за мъже

Тази козметика е достъпна не само за жени, но и за мъже, поради което мъжете с голямо желание посягат към козметиката на тази марка. Защо? Със сигурност има много причини.

На първо място, козметиката на Vichy е оригинална и маркова, като в производството й се използват само най-добрите и качествени съставки, които имат страхотен ефект върху вашата кожа.

Второ, козметиката на Vichy е много издръжлива, така че можете да сте сигурни, че ще ви издържи много дълго време. Дългият им срок на годност несъмнено е голямо предимство, поради което днес тази козметика се цени от повечето мъже.

На трето място, марката   има огромен избор, така че със сигурност ще има по нещо за всеки в асортимента й. Днес Vichy предлага душ гелове, продукти за бръснене, шампоани, кремове, дезодоранти и редица други професионални продукти.

Четвърто, козметиката на Vichy се предлага на изключително достъпни и много атрактивни цени, така че със сигурност всеки може да си позволи да я купи.

Онлайн аптеките са много популярни днес, защото в ерата на повсеместния интернет почти всеки има достъп до тях. Така че, можете да получите тези прекрасни продукти там.

Закупуването им е много лесно. Разбира се, можете да отидете и лично до дрогерията, където също ще намерите богат асортимент от козметика на марката.

Както виждаме, има причини, поради които трябва да използвате козметиката на Vichy. Можете да сте сигурни, че тя ще отговори на всички ваши очаквания. Всяка жена или мъж, които държат на себе си, със сигурност трябва да посегне към прекрасните продукти на прочутата френска марка.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: