В събота заедно да подкрепим футболния Спартак на стадион „Плевен“!

14.07.2022 13:01

Началото на сезона във Втора професионална футболна лига бе темата на днешната пресконференция на ръководството на футболния Спартак. В нея взеха участие председателят на Управителния съвет Пепо Петков, членовете Борислав Георгиев и Христо Таслаков, и пресаташето Димитър Стефанов.

И тази година Община Плевен остава основен спонсор на отбора, стана ясно на пресконференцията. По думите на Пепо Петков, отпуснатите за развитието на детско-юношеския футбол са напълно оправдани. Доказателство за това е отличното представяне на отборите до 15 и до 17-годишна възраст, които вече ще играят в елитните групи. Общо 220 деца се занимават активно с футбол във всички възрастови групи във футболния Спартак.

Основната цел на Спартак през сезона ще бъде, според членовете на Управителния съвет, да доставя с играта си удоволствие на публиката и върне почитателите на футбола в Плевен на стадиона. Финансовото състояние на отбора е стабилно, като дружеството няма никакви задължения, информира на пресконференцията Петков, а Борислав Георгиев призова плевенския бизнес и всички, които милеят за футбола в Плевен, да помогнат финансово на отбора.

Стана ясно, че цената на сезонните абонаментни карти ще бъде 40лв, а на билет за домакински мач – 5 лв. Ще има и ВИП карти!

Първият двубой на нашите момчета е срещу пловдивския „Марица“ в събота, 16 юли, от 18,30 часа на стадион „Плевен“. Нека всички подкрепим спартаковци!

Снимки: БТА

#тагове:

НАЙ-НОВИ: