Плевенски фитнес инструктор със злато от престижно състезание по бодибилдинг

13.07.2022 7:52

Само преди дни в Австрия се проведе престижно състезание по бодибилдинг във федерацията НПС, която е най-елитната федерация за такъв тип състезания. В него, в категорията „мъжка физика“, взе участие и плевенският фитнес инструктор Любослав Иванов. Резултатът: първо място в категория младежи (до 23г), първо място в категория мъже и две абсолютно категории (тоест 2 първи места сред всички участници за цялото състезание).

„Тренира ме Нейл Йода (треньор на мистър Олимпия). За мен е чест да съм в неговия отбор. Подготвям се от началото на годината. Беше изключително тежко.За седем месеца не съм хапнал абсолютно никаква вредна храна.Тренировките бяха убийствени. Кардиото също. Но накрая успяхме и всичко си заслужаваше!“, коментира за Плевен за Плевен Любослав Иванов.

Любо е от град Пордим. Живее и работи в Плевен като персонален фитнес инструктор. Занимава се с фитнес от 12 години, а професионално от 3, като имам редица отличия в категорията си.

През цялата подготовка получавах огромна подкрепа от семейството ми. Община Пордим застана зад гърба ми, за което съм изключително благодарен и радостен, че мога да дам пример на жителите и най-вече на децата от това градче, че няма значение от къде тръгваш. Докато мечтите ти са по-големи от оправданията ти, резултатите винаги ще идват! Нямаме ограничения освен тези, които сами си поставяме! Това сподели за Плевен за Плевен Любослав Иванов.

Миналата година той подобри и два рекорда на Гинес – за лицеви опори. Тази година си е набелязал да атакува още 2.

Стискаме палци на Любо в предстоящите му предизвикателства!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: