Кметът на община Червен бряг се срещна с представители на Електроразпределителни мрежи Запад

12.07.2022 15:10
На 11.07.2022 г. представители на Електроразпределителни мрежи Запад проведоха среща с д-р Цветан Димитров – кмет на община Червен Бряг, и кметовете на гр. Койнаре, с. Рупци и с. Телиш. По време на срещата кметовете на населените места оцениха високо добрата комуникация и съдействието, което получават от страна на местните структури на ЕРМ Запад.
Беше поет ангажимент от страна на ЕРМ Запад да се представи графика по населени места за извършване на кастрене по мрежи ниско напрежение. Кметовете изявиха готовност за съдействие по време на процеса на кастрене и за извозване на премахнатата дървесина.
Обсъдени бяха и теми, свързани с обслужването и информирането на клиентите, като представителите на ЕРМ Запад отговориха на актуални въпроси, поставени от участниците в срещата.
Срещата премина ползотворно, в дух на взаимно разбирателство и с ангажимент за продължаване на добрата комуникация между кметовете и ръководителите на ЕРМ Запад на място, с цел своевременно решаване на възникнали проблеми и запазване на добрите взаимоотношения.
Информация и снимка: община Червен бряг
#тагове:

НАЙ-НОВИ: