Тошко Йорданов в Плевен: Нормално управление означава Петков и Василев да не участват в следващия кабинет.

09.07.2022 9:00

Нищо не е изгубено, с прагматичен подход моге да има нормално управление“, каза Тошко Йорданов от „Има такъв народ“. В същото време той допълни, че това означава Кирил Петков и Асен Василев да не участват в следващия кабинет.

„Хубавото на третия мандат е, че той се връчва на парламентарна група, а не на кандидат за премиер. Отива се на разговори с отворени възможности. Включително премиерът, който и да е той, може да бъде договорен на съответните разговори между политическите партии, а не като ПП да излязат с неприемлив министър-председател. Той трябва да се излъчи след разговори, а не след предварително заявяване“, поясни Тошко Йорданов.

Той обяви, че е рано да отговори на въпроса, дали уславие за подкрепа на кабинет е „Има такъв народ“ да запази министрите си от кабинета „Петков“. Ако има нормален диалог между четирите партии няма проблем, който да не бъде решен.

Припомняме, че на 8 юли членове и симпатизанти ИТН се срещнаха с народните представители от ПГ на ПП „Има такъв народ“ н конферентната зала на  Мания Тауър – Плевен.

Информация: https://btvnovinite.bg

Заглавие: Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: