Модни тенденции: Спортният стил през 2022

04.07.2022 17:54

Спортният стил през 2022 г. е на върха на популярността. Актуални са тениските с бляскави детайли. Това могат да бъдат кристали, пайети, ярки щампи и др. Пола-молив в тандем с дълга жилетка изглежда невероятно стилно. Изберете висококачествени и невероятно елегантни тоалети на Onemoretrend.

Голямата цветова палитра ви позволява да заложите на модерни неща по ваш вкус. Сдържаните класически тонове, ярки цветове или пастелни нюанси създават определено настроение.

Актуалната комбинация за топлия период е тениска или топ с изрязани дънки. Дънковите гащеризони изглеждат много ефектно .

В тенденция са анцузи от различни стилове. Костюм от три части, състоящ се от сако, панталон и жилетка, изглежда супер стилно. На върха на популярността са комплекти от велур и кадифе.

Младите момичета могат да носят дънки с яке с метален цвят, което ще привлече вниманието и ще подчертае индивидуалността им.

Стилът на спортното облекло се допълва от модни маратонки. През новия сезон те са много търсени. Дизайнерите предлагат голям брой артикули с текстурирани подметки, с интересни детайли и декорации.

На плажа можете да носите бански в спортен стил. Класическият бански костюм също е в тенденция това лято.

Спортен стил през лятото

В топлия период спортният стил за жени е особено актуален. В крайна сметка в жегата искате да се чувствате изключително комфортно. Рокли с райета, обемни тениски, широки дънки, къси и дълги рокли за поло, къси панталони, панталони-банани са популярни сред момичетата. Също през лятото са актуални памучни костюми с маратонки и стилна раница, рокли-ризи с маратонки.

Модна тенденция е комплект от панталон в тандем с маратонки. Направете спортен шик с дънки, основна бяла тениска, дълга жилетка, маратонки и чанта, която се носи на рамо.

Стилистите съветват да избирате дрехи за лятото от естествени материи в пастелни цветове. Ленени панталони, блуза  и стилна шапка са перфектната градска визия. За студените вечери са подходящи плисирана пола, широка тениска, кецове.

Есенно-пролетен спортен стил

През есента и пролетта са популярни модерните визии, състоящи се от палта, кожени якета, жилетки, жилетки или суичъри. В топлите дни можете да носите анцуг с кецове или маратонки. Друга стилна визия е дълъг ръкав, дънки, удължена жилетка. В хладно време, над костюма, или суичъра, можете да облечете жилетка.

Елегантно дълго палто изглежда страхотно с панталони тип банани, широки дънки, панталони от еко кожа и маратонки. Можете да добавите повече интерес към визията си с помощта на обемен шал.

Стилен вид ще се получи от кожена пола, суичър, палто и ниски ботуши без токчета. Тук са идеално съчетани класическият и спортният стил.

Извън сезона модерен външен вид може да бъде създаден от кожено яке, пола-молив, масивни маратонки и раница. Оригинално облекло в ежедневна посока е миди пола, качулка и маратонки. Модерна комбинация е обемен пуловер, широки панталони на райета и ниски обувки с равна подметка.

Спортен стил през зимата

През студения сезон връхните дрехи са основният елемент от гардероба. Това са различните пухени якета, бомбери, якета, палта, парки. За да се обличате не само топло, но и модерно, трябва да комбинирате нещата правилно.

Зимното връхно облекло е в идеална хармония с изолирани дънки, къси ботуши, масивни маратонки, ботуши с косъм. Можете да разредите визията със стилна раница и шапка.

За да създадете оригинална зимна визия, ще ви трябва и топъл суичър с качулка. Може да се комбинира със сако, дънки или широки анцузи. Късите пухени якета се съчетават добре с панталони и топли ботуши.

През студената зима можете да носите топъл костюм от плат за дъждобран, състоящ се от суичър, поларени панталони и обемна, пухкава жилетка. Този комплект се съчетава добре с ботуши, топли маратонки или ботуши. Младите момичета могат да добавят и кожени ушанки.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: