„Топлофикация- Плевен“ АД търси да назначи: монтьори, огняр, оператор топлопроизводство

22.06.2022 10:34

„Топлофикация- Плевен“ АД търси да назначи:

„Монтьори“

Кандидатите трябва да притежават: средно или средно техническо образование; умение за работа в екип;   комуникативност и инициативност.

Необходими документи: CV; заявление за работа;  копие от диплома за завършено образование; копие от налично свидетелство за правоспособност. Документите се подават в Деловодството на „Топлофикация- Плевен“ АД или online.

Телефон за допълнителна информация: 0897 870084 – Рибалкин.

„Оператор на парогенератор“ /Огняр/

Кандидатът трябва да притежава: свидетелство за правоспособност – огнярска книжка за работа с парни котли на средно или високо налягане; свидетелство за работа с природен газ; средно или средно техническо образование; основна компютърна грамотност; умение за работа в екип;  комуникативност и инициативност.
Необходими документи: CV; заявление за работа; копие от диплома за завършено образование; копие от свидетелството за правоспособност като огняр; копие от свидетелството за работа с природен газ. Документите се подават в Деловодството на „Топлофикация- Плевен“ АД или online.

Телефон за допълнителна информация: 0897 870083 – Христов.

Оператор топлопроизводство

Кандидатът трябва да притежава: средно или средно техническо образование; основна компютърна грамотност; умение за работа в екип; комуникативност и инициативност;
свидетелство за правоспособност – огнярска книжка за работа с парни котли на средно или високо налягане е предимство; свидетелство за работа с природен газ е предимство;
Необходими документи: CV; молба за работа- предварително написана; копие от диплома за завършено образование; копие от свидетелството за правоспособност като огняр; копие от свидетелството за работа с природен газ. Документи се подават в Деловодството на „Топлофикация- Плевен“ АД или online.

Телефон за допълнителна информация: 0897 870083 – Христов.
Одобрените кандидати ще бъдат поканени за интервю.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: