Христо Николов ще бъде областен координатор на Продължаваме Промяната

20.06.2022 14:41

В първото живо излъчване от офиса на Продължаваме Промяната в гр. Плевен, водачът на плевенската листа Иван Христанов и вторият в листата Стоил Стоилов представиха областния координатор на партията за Плевенска област.

Христо Николов ще отговаря за координацията на дейността на Продължаваме Промяната в Плевенска област. Всички жители на общините Плевен, Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Искър, Кнежа, Левски, Никопол, Пордим и Червен бряг са добре дошли да се обръщат към Христо Николов относно всичко свързано с Продължаваме Промяната на местно ниво.

Областният координатор Христо Николов е на разположение за връзка с жителите от областта на телефон 087 711 2327 и чрез съобщения към Фейсбук страницата на Продължаваме Промяната – Плевен.

Областният координатор ще бъде на разположение за свободни срещи с гражданите всяка седмица в понеделник и сряда от 17:00 до 19:00 ч. в офиса на Продължаваме Промяната в Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ на ул. Димитър Константинов 2 в гр. Плевен, както и в друго време след заявка на посочения телефон, информират от партията.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: