Михаил Билалов в Плевен с ТОП комедия

18.06.2022 8:17

На 22.06. от 19ч. в залата на читалище “Съгласие” плевенчани ще посрещнат любимия Михаил Билалов в една разтърсваща комедия, заплетена и пълна с изненадващи обрати!

Екстремната комедията   завладява публиката където и да се появят!  За пореден път  ще  завладее и вашите сърца.  Ще се смеете от сърце и ще се забавлявате истински!

Тази комедия е различна, поднесена по изключително интелигентен начин, заплетена история, която ще ви изхвърли, там някъде в случващото се, че чак ще забравите на театър ли сте или сте в „театъра”!

Още с появяването си Михаил Билалов ви вплита в една интересна професия „Разделяне на двойки по домовете”.  Какво по- прекрасно от това, ако искаш да се разделиш с половинката си, но не можеш да го кажеш и някой друг, с професия такава, успява да го направи вместо теб!?…. Обаче……….. ако нещо се обърка и попаднеш на познати!!!?….Смях,смях, смях…… Края може да се окаже фатален!

Сюжетът “Освобождавам едни хора от други” – така героят  описва своята сфера на дейност. Ерик е професионалист в разделите на двойки и по-точно – той е човекът, който съобщава новината на “освободения”. Опитният агент по разделите има различни репертоари в зависимост от предпочитанията на “поръчителя”. Така обаче, една вечер героят попада на бившата си приятелка Гаел, с която са разделени от години. Мисията му е да й съобщи неприятната вест, но сега вече всичко е по-различно. Ситуацията става още по-объркана и усложнена, и “падаш” от неочаквани обрати и смях…. Развръзката е разбиваща…ще ви връхлети изненадващо!

Това е може би най-интересната и елегантна комедия, която поднесена с изключителната игра на актьорите ще стане вашия фаворит на комедиите!

Билети на касата на читалище „Съгласие” .

Тел.: за резервации и информация: 0884 543 609

#тагове:

НАЙ-НОВИ: