МЦ КИРМ Плевен: Програмата „Дете на МЦ КИРМ“ продължава и до днес!

16.06.2022 16:22

 Програмата „Дете на МЦ КИРМ“ продължава и до днес, за всички наши пациенти, които са получили своите книжки от Центъра. Това информират за Плевен за Плевен от медицинския център, след като бяхме потърсени за съдействие от наша читателка. И още: Информацията, че програмата е прекратена, е получена от скоро назначена служителка на клиниката, която не е запозната с кампанията.

Объркването е поради факта, че от 2017 год., до разгара на Covid-19 пандемията, не само децата на МЦ КИРМ, а ВСИЧКИ деца до 18 г., посетили кабинетите ни в Плевен, Пловдив и Бургас, бяха консултирани безплатно и се провеждаха безплатни изследвания на хуморален имунитет. Справка в  информационната система на МЦ КИРМ, показва, че само за периода 2018 – 13.06.2022 г., в центъра са проведени 1661 безплатни консултации; безплатни изследвания на обща стойност 141 379 лв., от които, за периода 2019 – 13.06.2022 г. при деца – на обща стойност 11 350 лв.

Поради икономическите условия, в които ни постави пандемията, безплатните консултации и изследвания при всички деца, провеждани години наред, станаха практически невъзможни, но въведохме преференциални цени на консултациите и изследванията при децата.

Възможността за безплатни консултации и изследвания обаче, остана и продължава за децата, получили специалните книжки по програмата „Дете на МЦ КИРМ”. Независимо от икономическата криза, в която всички се намираме, ние не се отказваме от програмата, която е наша идея и доброволна инициатива, и не я считаме за реклама, от каквато, всъщност МЦ КИРМ не се нуждае, а за наш принос към здравето на децата. Това заявяват още от Центъра.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: