На тържество в РТЦХ отличиха най-активните кръводарители от Плевен

14.06.2022 13:57

Днес е денят,  в който Световната общественост изразява своята признателност, почит и уважение към доброволните и безвъзмездни кръводарители. По този повод, за деветнадесети пореден път през 2022 г.  Българският Червен кръст и Трансфузионната мрежа в страната обединяват усилия за благодарност към доброволните и безвъзмездни кръводарители.

На тържество в РТЦХ- Плевен най-активните кръводарители от Плевен бяха отличени в знак на признателност от д-р Досева – Директор на Районен център по трансфузиционна хематология – Плевен  и г-жа Габриела Хитова – Директор на ОС на БЧК – Плевен.

„Вие, мили кръводарители, сте безценен ресурс за нашия трансфузиционен център. Без вашата доброта, щедрост, съпричастност ние не бихме могли  да осигурим така необходимите кръв и кръвни съставки за всички нуждаещи се пациенти. Сърдечни благодарности за вашата проява на милосърдие и хуманност.“, обърна се към присъстващите на тържеството д-р Досева – Директор на Районен център по трансфузиционна хематология – Плевен.

Ето и имената на отличените кръводарители тази година:

Цветелина Николова Петрова

Йовка Иванова Петрова

Семейство Елена и Драго Лесови

Виолета Борисова Богданова

Илия Бисеров Данов

Магдалена Йорданова Иванова

Детелина Христова Миткова

Таня Михайлова Николова

Николай Николаев Тодоров

Ивана Иванова Георгиева

Веско Асенов Върбанов

Борислав Костадинов Господинов

Василина Красимирова Василева

Христо Йорданов Христов

Диана Тончева Златева

#тагове:

НАЙ-НОВИ: