С много настроение село Одърне отбеляза своя празник

06.06.2022 7:08

С много настроение, фолклорна програма, песни и танци, отбеляза своя празник село Одърне на 5 юни. Площадът бе изпълнен с жители и гости на селото от община Пордим. Събитието уважиха кметът на Община Пордим Детелин Василев, народният представител от ДПС от 15 МИР Плевен Марио Рангелов и членове на Областния съвет на ДПС.

Нека си докажем, че можем да бъдем единни, истински и човечни, искрено да вярваме в едно по-светло бъдеше за нашето скъпо село Одърне и да го превърнем в едно прекрасно място за живеене! С тези думи се обърна към своите съселяни кметът на Одърне Свилен Огнянов. Жителите на селото бяха поздравени за празника и от кмета на Община Пордим Детелин Василев.

„Надявам се, че във времена на кризи и войни, ние, избраните от вас, ще можем да бъдем полезни в това, да направим родината ни по-спокойно и добро място за живеене. Честит празник жители на Одърне.“, поздрави присъстващите на празника и народният представител Марио Рангелов.

Празникът на село Одърне бе организиран от кметството, след като пандемията не позволи неговото случване през последните две години.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: