Курбан за здраве и берекет в Буковлък – снимки

04.06.2022 17:29

Курбан за здраве и берекет събра на площада в Буковлък местни жители и гости на селото. Празникът бе организиран от кмета на Буковлък Георги Божинов и уважен от народния представител от ДПС от 15 МИР Плевен Марио Рангелов и членове на Областното ръководство на ДПС.

Присъстващите аплодираха изпълненията на децата от Детска градина „Биляна“, учениците от Основно училище „Климент Охридски“, и певческата група от Читалище „Пробуда – 27“. Курбанът бе подготвен пък със съдействието на местните хора – жените от Клуба на пенсионера в Буковлък.

Кметът Георги Божинов приветства в кратко слово присъстващите като апелира към съселяните си за превръщането на Буковлък в едно чисто и приветливо село, с кътчета за отдих и игри за децата.

„Винаги ще бъдем до вас и ще ви помагаме. Днешният празник е момент, в който всички да седнем на масата, да разберем, че никой от нас не е по-голям от хляба и, че всички желаем еднакво успеха на селото.

Заедно можем да направим Буковлък едно по-добро място за живеене. Бъдете здрави и ние винаги ще бъдем с вас!“, обърна се към присъстващите и народният представител от ДПС Марио Рангелов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: