В ЦСОП „П. Р. Славейков“ празнуваха Международния ден на детето

01.06.2022 18:34

Днес, 1 юни, в ЦСОП „П. Р. Славейков“ – гр. Плевен, всички ученици, педагогически специалисти, родители членове на училищното настоятелство и приятели – добротворци от плевенската общественост, заедно празнуваха Международния ден на детето.

В украсения двор на центъра бяха обособени разнообразни кътове за забавни игри и спортни занимания. Учениците сътвориха живописни рисунки, оцветяваха керамични фигури и подредиха красива изложба. Любителите на музиката и танците имаха възможност да свирят на музикални инструменти. Оркестър „Славейковци“ поздрави нашите гости с акомпанимент на „Радецки марш“ от Йохан Щраус. За тези, които обичат спорта, се включиха в щафетни игри, волейбол и забавления с парашут.

Всички участващи в празника бяха почерпени с вкусни сладки, приготвени от учениците, обучаващи се по професия „Работник в заведенията за хранене и развлечения“.

Екипът на ЦСОП „П. Р. Славейков“ – гр. Плевен изказва сърдечни благодарности на нашите приятели-дарители, които спомогнаха празника на децата да бъде весел и щастлив, оставящ спомен с незабравима снимка с  приказни герои, забавления с аниматора-клоун и много подаръци.

Информация и снимки: ЦСОП „П. Р. Славейков“ – гр. Плевен, фейсбук страница

#тагове:

НАЙ-НОВИ: