Съвети за залози на Примера Дивисион (Ла Лига)

25.05.2022 13:25

На 13 август 2021г. започна сезон 2021/22 в Ла Лига. Атлетико Мадрид ще защитава титлата си от миналия сезон, но Реал Мадрид, Барселона и Севиля ще бъдат трудни съперници. Ще бъде странно да гледаме сезон в Ла Лига без Лионел Меси. Доколко Барселона ще бъде отслабена в резултат на това? Серхио Агуеро, а не Меси, пристигна от Манчестър Сити.

В Ла Лига има 20 отбора, всеки от които играе с другите отбори по два пъти, общо 38 мача. Успехът на испанските клубове в Европа е такъв, че първите четири отбора в Ла Лига се класират за Шампионската лига. Атлетико Мадрид, Барселона, Реал Мадрид и Севиля бяха четирите най-добри отбора в Испания през миналия сезон. Отборът, който завърши на пето място в Ла Лига този сезон, ще се класира за груповите етапи на Лига Европа. В Лига Европа може да участва завършилият на шесто място. За долните три отбора няма плейофи и те изпадат в Ла Лига II. Еспаньол, Майорка и Райо Валекано са трите новопостъпили отбора в Ла Лига през този сезон.

Мачове в Ла Лига: как да ги прогнозираме

Сега, след като сте запознати с всички ключови фигури в залаганията за Ла Лига, нека разгледаме някои от другите фактори, които могат да повлияят на вашите прогнози за Ла Лига. Разбира се, текущото състояние е от решаващо значение. Не само формата на отборите, но и тази на играчите. Ако например някой от топ играчите на Барселона не е във форма, залозите за тях, особено далеч от дома, може да се окажат много опасно начинание.

Разгледайте силните и слабите страни на всеки отбор и използвайте тази информация, за Примера дивизион футболни прогнози Испания. Важно е да запомните, че не става въпрос само за избор на печеливш отбор. Ако смятате, че залагането на точен брой попадения или на това и двата отбора да отбележат гол е най-добрият залог, тогава се насочете в тази посока.

И накрая, когато става въпрос за спортни залози, винаги сравнявайте коефициентите, преди да поставите залозите си за Ла Лига. Ще имате възможност да проверите конкуренцията между най-добрите сайтове за онлайн залагания, независимо дали искате да подкрепите Барселона, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид или Севиля. Лесно е да го направите: просто си направете акаунт във всички най-добри букмейкъри и потърсете най-добрите оферти и коефициенти за избрания от вас залог. Ако например искате да заложите на равенство между Валенсия и Виляреал, букмейкър, който предлага 11/5, е много по-привлекателен от този, който предлага 3/1 за същия залог. В дългосрочен план разликата в банковата Ви сметка може да бъде стотици лева, затова винаги сравнявайте коефициентите, преди да залагате!

Как да направите прогноза за таблицата на Ла Лига

Освен самите мачове от Ла Лига, ще можете да прогнозирате и крайното класиране на сезон 2021/22 в Ла Лига. Има много възможности, на които да залагате, така че не си мислете, че става въпрос само за това кой ще спечели лигата. Можете да залагате на всичко – от крайното класиране на даден отбор в лигата до това кой ще завърши в челната четворка и кой ще изпадне. Разгледайте всички различни варианти, за да видите дали можете да откриете най-подходящия за Вас.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: