Кметът на Община Левски Любка Александрова пожела „На добър час!” на абитуриентите

24.05.2022 19:08

Община Левски изпрати тържествено абитуриентите от випуск 2022 на СУ „Крум Попов”с директор Валентина Дженева, зам.директор инж.Наталия Чингова  и класни ръководители Цветомира Ленинова и Илияна Петрова. Изключително емоционална, с обратно броене, бурни аплодисменти и щастливи усмивки беше изпълнена празничната вечер на младите хора,  стоплена от обичта на близки, приятели , граждани на община Левски.

Любка Александрова приветства всички присъстващи на паметното изпращане, очаквано с вълнение : „24 май е изключително емоционално зареден в град Левски. Вие сте едни прекрасни млади хора, щастливи, красиви, вдъхновени пред прага на живота, и ние ви се радваме.Тук сме заедно, за да ви пожелаем попътен вятър…Бъдете здрави и много успешни и радвайте вашите родители, останете неразделните класове на випуска 2022г. и винаги се връщайте в любимото градче Левски с много любов. Ние сме тук и ще ви очакваме с обич!”

По стара българска традиция Любка Александрова плисна менче с вода пред абитуриентите, за да им върви по вода и пожела „На добър час !”

Информация и снимки: Пресцентър на Община Левски

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: