Каква рокля за бременни да изберем за фотосесия?

20.05.2022 10:01

Няма по-красив и незабравим период за жената от бременността. Очакването на бебе е вълнуващ етап, съпътстван от всякакви емоции и промени. Нейното тяло се променя, а наред с това се изменят и фешън потребностите . Тесните дънки и високите токчета се заменят с широки и разтегателни облекла, с които бъдещата майка да се чувства комфортно. Моделите рокли за бременни са също сред вариантите в случая, споделят от българска модна къща Alessa.bg. Подходящи са за ежедневието, защото осигуряват свобода на движенията и могат да се комбинират с абсолютно всичко.

Какви са предимствата на роклите за бременни?

Този вид дрехи за бъдещи майки са практични, удобни, а и се предлагат в доста разновидности, така че всяка една жена с бременно коремче да успее да открие идеалния за себе си модел. Дълги, по-къси, спортни, с висока талия, ефирни и елегантни – очакването на детето е времето, в което красотата разцъфтява. Тя може да бъде ефектно подчертана посредством подходяща рокля, която да е по тялото или да е с по-свободна кройка.

Основните предимства на роклите за бременни са, че не стягат в областта на корема, а през лятото осигуряват прохлада и комфорт, което стои на първо място за всяка бъдеща мама. Изработени са от леки, меки и приятни на допир материи, допринасящи за това жената да се чувства добре по време най-специалния за нея период – бременността.

Какъв модел да изберем за фотосесията?

Когато е време за фотосесия, бременната жена иска да изглежда перфектно. Стилната и привлекателна визия не е нещо невъзможно дори и когато тя е натрупала килограми, а визията ѝ не е това, което е било преди няколко месеца… Изборът на хубава рокля за снимките е основното, за да се получат добри кадри, като сред подходящите решения са:

  • разкроените в долна си част модели – имат кукленско излъчване и са любими за повечето жените, очакващи бебче. Предлагат се в цветове като розово, бяло, синьо и много още свежи нюанси, подходящи за летните месеци;
  • рокля тип “тениска” – кройката ѝ е права и стига до средата на бедрото. Подхожда на всякакво телосложение и може да се носи с маратонки и с по-елегантни обувки;
  • дънкови – денимът си остава топ избор във всяка една ситуация, в това число и за периода на бременността. Днес могат да се открият страхотни дизайнерски решения от този вид, които бременните могат да носят и за официални поводи.

Заснемането на професионални кадри е популярна практика сред бъдещите майки, които искат да увековечат този етап от живота си и да се връщат към него, гледайки своите снимки.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: