Yettel предлага специални комбинации от лаптопи, интернет план и Microsoft 365 офис услуги за бизнеса

12.05.2022 15:24

 Клиентите могат да избират от Lenovo IdeaPad 3 15IIL05, ACER Extensa 15 или LENOVO V15 IML с безплатен достъп до Microsoft 365 услугите за първите три месеца

 

Заедно с новите си бизнес планове, този месец Yettel предлага и специална оферта, която включва Microsoft 365 Business Basic, неограничен мобилен интернет, както и избор между три лаптопа с една обща месечна такса за всичко. В комплекта е включен и малкият симпатичен модем ZTE MF833U1 LTE CAT4 USB, който дава достъп до мрежата на Yettel, където и да сте.

Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 e лек и удобен модел, верен помощник на всеки работещ. С тегло от 1.85 кг и дебелина от 1.99 см, той попада сред лидерите в своя клас по този показател. Преносимият компютър работи с 10-о поколение процесор Intel Core i3-1005G1, има 8GB DDR4 2666 MHz RAM, както и 256GB M.2 NVMe SSD и Intel UHD графика. Въпреки компактните си размери, IdeaPad 3 15IIL05 разполага с 15.6″ матов IPS екран, работещ в резолюция Full HD. Лаптопът е чудесен за работа с разнообразни офис приложения, както и за водене на конферентни разговори чрез неговата HD уеб камера и качествен микрофон. Той има специален плъзгащ се проектор, покриващ камерата, както и Dolby Audio сертификат за звука. Сред останалите му предимства са възможността за до 7 часа работа, както и възможността за бързо зареждане. Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 можете да получите на пакетна цена от 70.63 лв. на месец заедно с подписване на двугодишен договор за абонаментен план B Mobile Data Unlimited.

ACER Extensa 15 EX215-52 е с нов дизайн, създаден, така че да бъде по-тънък и лек от предшествениците си. Той е с тегло от 1.9 кг и дебелина под 20 мм. Неговият 15.6″ HD IPS дисплей има тънки рамки и ComfyView технология, която намалява отблясъците чрез редуциране на отразяващата се светлина. Животът на батерията му с едно зареждане е до 9 часа, с което той може да издържи целия работен ден. Моделът пристига с 10-о поколение на Intel Core процесор – i3-1005G1, вградената графична карта Intel UHD, 8GB DDR4 RAM памет, както и 256 GB PCIe Gen3 8 Gb/s up to 4 lanes, NVMe. Големият избор от портове – два USB 2.0, USB 3.2, HDMI и RJ45 – подсигурява възможността да се включат всякакви аксесоари и периферия. Лаптопът е готов и за онлайн срещи с мощната си Wi-Fi антена и MU-MIMO, които не позволяват смущения във връзката. Специално създадените уебкамера, микрофон и вградените двойни стерео говорители са идеално предвидени за видеоконференции с добро качество. ACER Extensa 15 EX215-52 можете да получите на пакетна цена от 75.63 лв. на месец заедно с подписване на двугодишен договор за абонаментен план B Mobile Data Unlimited.

LENOVO V15 IML също е с тънък и лек дизайн, създаден за бизнес. Той има съвсем малки рамки около дисплея, който е с покритие премахващо отблясъците. В него може да се намери 10-о поколение Intel Core i3-10110U, допълнено от 8GB DDR4 RAM и Intel UHD графика, което прави работата с документи, имейли и уеб-базирани приложения лесна и бърза. Моделът има 15,6″ екран, работещ в резолюция Full HD. Стерео високоговорителите, с мощност от 3W и Dolby Audio технология го правят страхотен за гледане на видео съдържание, слушане на музика и провеждане на разговори, а многобройните портове позволяват свързване с аксесоари. Лаптопът разполага 256 GB M.2 2242 PCIe 3.0×2 NVMe диск, како и с Wi-Fi и Bluetooth от ново поколение, които се грижат за стабилната връзка с интернет и всички безжични устройства. Двата вградени микрофона правят разговорите безпроблемни, а допълнителната сигурност при уебкамерата осигурява спокойствие и поверителност. LENOVO V15 IML можете да получите на пакетна цена от 79.63 лв. на месец заедно с подписване на двугодишен договор за абонаментен план B Mobile Data Unlimited.

И трите лаптопа са с предварително инсталирана операционна система Windows 11. Те са част от новото портфолио на Yettel, което беше представено този месец. В него са включени три абонаментни плана за Microsoft 365, както и специални планове за Teams и OneDrive. При сключване на двугодишен договор клиентите получават безплатен достъп до услугите в рамките на първите три месеца.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: