Мартин Заимов представя програмите за целево финансиране на бизнеса на форум в Плевен

12.05.2022 10:19

„Евро хоризонт – програми за целево финансиране” е лекцията, която ще представи пред плевенския бизнес Мартин Заимов, финансист, бивш подуправител на БНБ. Лекцията е част от Бизнес форума “Иновации и перспективи в Плевен”, организиран от Ротари клуб Плевен Центрум, Браншова Бизнес Камара Плевен, Търговско Промишлена Палата  – Плевен и Ротаракт Плевен Центрум. Това информират организаторите на събитието.

Форумът ще се проведе на 14 май, събота, от 10.15 до 13.00 часа в зала „Плевен” в сградата на Областна администрация Плевен /площад „Възраждане” №1/.

Припомняме, че програмата включва пет лекции, свързани с възможностите за развитие пред бизнеса от региона, перспективите за създаване на икономическа зона и бизнес парк в Плевен и презентация на проекта за Северозападен междууниверситетски кампус и Технологичен парк в града. Лектор по темата „Иновации и растеж” ще бъде министър Даниел Лорер. Във финалния панел на събитието е предвидена дискусия, в която участниците могат да задават въпросите си към всички лектори. Подробна информация за събитието можете да откриете на: plevenbusinessforum.com

Бизнес семинарът “Иновации и перспективи в Плевен” е със свободен вход и е насочен към всички предприемачи и мениджъри от региона.  Предварителна регистрация за участие не е необходима, уточняват организаторите.

Снимка: https://faktor.bg

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: