СУ  „Крум Попов” в град Левски изпрати с вълнуващ празник абитуриентите от випуск 2022г.

12.05.2022 14:34

Днес в двора на СУ  „Крум Попов” в град Левски ученици, учители, родители и гости, кметът на Община Левски – Любка Александрова , зам. кметът – инж. Кольо Домеников, председателят на ОбС-Левски –Тома Терзиев, гл.експерт „Образование, култура и спорт”- Петя Чолакова,  преживяха празника на момичетата и момчетата, които поемат своя нов път в живота.

Празникът на младостта бе двоен, защото тази година паралелките в СУ  „Крум Попов” са две, с общо 37 абитуриенти. Празник с радост и сълзи, с благодарност към преподавателите и училището, с музика и песни, танци  на мажоретките и бурни аплодисменти, с безброй пожелания и надежда.

Директорът на училището Валентина Дженева приветства всички за празника на училището и град Левски. Пожела здраве и много успехи, попътен вятър на абитуриентите, защото го заслужават, като обеща подкрепа, когато им е нужна.

Кметът на Община Левски – Любка Александрова, изрази вълнението, с което е наситен този ден, радостта от преживяването на един от най-красивите дни, на който сме съпричастни. Последният от 12-те ученически години ден остава паметен с многобройните усмивки и споделените красиви мечти, отбеляза г-жа Александрова и пожела всички те да се сбъднат. На добър час и попътен вятър на абитуриентите, здраве и всичко хубаво по две, както сами си пожелаха с вяра, че ще бъде. И никога да не забравят родното училище и родния град, в който ги обичат, пожела г-жа Александрова.

За отличен успех Община Левски награди с грамота и парична премия  9 абитуриенти. Наградите обяви Петя Чолакова с пожелание за здраве, успехи и упоритост, а  кметът Любка Александрова ги връчи с радост  на отличниците на випуск 2022.

Информация и снимки: Пресцентър на Община Левски

 

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: