Средношколското общежитие с футболен турнир за Празника на Плевен

11.05.2022 14:47

С детски футболен турнир Средношколско общежитие „Данаил Попов“ в Плевен посреща Празника на града – 15 май. Спортната проява, организирана в навечерието на празничния ден, събра любители на футбола от училища в града.

„Това е второ издание на турнира. Първото проведохме точно преди една година и успеха тогава ни накара да превърнем този спортен празник в традиционен“, сподели Веселка Лилова, директор на Общежитието.

И тази година четири отбора мериха сили на терена – отборът на домакините от ОСО – Плевен, ръководен от възпитателя Ивайло Христов, млади футболни надежди от СУ „Стоян Заимов“, ПГ по лозарство и винарство „Александър Стамболийски” и Професионалната гимназия по транспорт „Проф. Цветан Лазаров“. „Благодарни сме на всички за участието. И понеже всички се представиха страхотно всеки от оборите си тръгна с купа и медали. Спорът е здраве, изгражда характера, учи на спортсменство и не на последно място – носи много приятни емоции“, каза още Веселка Лилова. Тя благодари и на екипа в СО „Данаил Попов“, помогнал за успешната реализация на спортната проява.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: