Антон Дацински е носителят на Гран При Студенец за 2022 година!

02.05.2022 8:20

На 30 април и 1 май се проведе първият официален турнир по прескачане на препятствия на Конна база “Студенец “ , с. Садовец. Състезанието бе част от Държавният спортен календар на “Българска Федерация по Конен спорт” и събра най-добрите коне и ездачи от цяла България.

В най-атрактивната надпревара за Гран при “Студенец “, с височина на препятствията 140 см., Антон Дацински от ККС Студенец и невероятният жребец Карас , преминаха баража най-бързо и без грешки, като с това успяха да грабнат първото място.

На втори място е отново Антон Дацински с красивата и неповторима Бамби. Трети е Диян Балчев с Бабук от ККС “Шумен 2010”. А четвърти и пети са съответно Ванеса Атанасова с кобилата си Хепи, отново от ККС “Шумен 2010” и Антонио Великов с Кларимо | от ККС “Дежа Вю”.

Победителите бяха наградени от заместник-министърът на земеделието Стефан Бурджев, съдията на изпитанието Валентин Митев и Спонсорът на изпитанието Светослав Батуров, фирма БГ Агро Проект ЕООД, гр. София.

Благодарим на всички участници, собственици на коне, конегледачи , зрители и на всички, които бяха с нас през тези два дни и спомогнаха Турнира ни да се превърне в празник!, коментират организаторите на турнира.

Снимките: Стефан Вълков

#тагове:

НАЙ-НОВИ: