ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен и dm България ЕООД – партньорство в действие

29.04.2022 9:58

  

В навечерието на 1-май – Денят на труда и на международната работническа солидарност  в ПГХВТ „Луи Пастьор” се състоя опознавателна среща между представители на dm България и учениците от VIII клас, които се обучават по  професия „Консултант козметични, парфюмерийни, биологични продукти и битова химия“, със специалност „Осигуряване на продуктова информация”. На срещата от страна на dm присъстваха Маргарита Василева – Експерт Обучение и развитие, Анелия Шишкова – Специалист обучение и развитие и Магдалена Илиева – управител в  магазин на dm в град Плевен.

Те представиха историята на фирмата, нейната структура, политикa, каузите и всичко, което правят, за да вдъхновяват хората – техните клиенти, служители, обществото, като и новини за участието им в проект дуално обучение, социални проекти и спечелени отличния. Учениците бяха впечатлени от получената информация и рекламните материали и обнадеждени, че в dm ще провеждат практика в реална работна среда.

Директорът на ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен, инж. Лилия Петкова  изказа задоволство от ползотворното сътрудничество с dm България и си пожела подобни ефективни срещи и взаимодействие и с другите бизнес партньори на гимназията.

Това информират от ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: