В Медицински университет: среща на студенти с работодатели

26.04.2022 14:04

На 27 април 2022 г., сряда, от 15:00 ч в зала „Амброаз Паре“ на Телекомуникационния ендоскопски център ще се проведе среща на студенти от всички специалности на Медицински университет – Плевен, ръководството на Община Троян и работодатели от здравните заведения в града – МБАЛ Троян „Д-р Георги Стоев – Шварц“ и Специализирана Болница за активно лечение на белодробни болести – Троян.

Кметът на Община Троян и зам.-кметът по образование, култура, социални и младежки дейности ще представят на студентите информация за социален фонд, който Общината е създала в полза на здравните специалисти, работещи на нейна територия.

Ръководствата на МБАЛ Троян „Д-р Стоев-Шварц“ и СБАЛББ – Троян в ролята си на роботодатели ще представят информация за свободните работни места и възможностите за професионално развитие в лечебните заведения в Троян. Студентите ще имат възможност за установяване на контакти и провеждане на директни разговори с представителите на лечебните заведения, както и за обсъждане на важни въпроси, свързани с професионалното и кариерното си ориентиране.

Регистрацията за участие в срещата на 27.04.2022 г. е от 14.30 часа във фоайето на Телекомуникационния център при МУ-Плевен. Вижте по-малко

Информация и снимка: фейсбук страница на МУ Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: