Великденски дух и настроения в Кнежа – снимки

22.04.2022 15:33

На Велики четвъртък, заедно с децата от детските градини в Община Кнежа, се потопихме в предпразничната атмосфера на Великден!, информира на фейсбук страницата си кметът Лачовски.

За поредна година Община Кнежа и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни организираха любимата за всички малчугани „Великденска работилница“, в която се включиха над 150 деца. Рисуваха, боядисваха и се забавляваха с аниматорите от „Вълшебната улица“, които бяха подготвили много забавни игри, песни и танци.

Читалищните формации при НЧ „Борба 1896“ гр. Кнежа също се включиха в нашата весела програма. Имахме удоволствието да чуем техните индивидуални, дуетни и групови изпълнения, с които талантливите деца са спечелили първи награди в детско-юношески фестивал „Фолклорни приумици“.

Благодаря на всички, които откликнаха на поканата ни и се включиха в днешния празник! Бъдете все така инициативни и креативни! Желая Ви весели Великденски празници!, заяви кметът на Община Кнежа Илийчо Лачовски.

Информация и снимки: Фейсбук страница  на кмета на Община Кнежа

#тагове:

НАЙ-НОВИ: