Betway бонус за дербито Ман Сити – Реал Мадрид в полуфиналите на Шампионска лига

21.04.2022 12:17

Betway е един от най-предпочитаните онлайн букмейкъри след влизането си в България през 2022 г. Много играчи се спират на този хазартен оператор заради страхотната оферта за спортни залози за първи депозит. След регистрация вие може да се възползвате от Betway бонус спорт като офертата е на стойност до 200 лева и изисква 10 лв. минимален депозит, за да бъде активирана. С вашия първи депозит в британския букмейкър ще получите допълнителни средства за спортни залози, като едно от топ събитията в края на месец април е първият полуфинален двубой между Манчестър Сити и Реал Мадрид в турнира Шампионска лига.

Реал Мадрид трябва да премине през лидера във Висшата лига Манчестър Сити, ако иска да стигне до финала на Шампионската лига. Това ще бъде повторение на сблъсъка от осминафиналите през сезон 2019-2020 г., когато Лос Бланкос загубиха с общ резултат 2:4 срещу отбора на Пеп Гуардиола. След като елиминира Челси на четвъртфиналите с общ резултат 5:4 в един от най-драматичните мачове на елиминации в ШЛ в последните години, Реал Мадрид сега ще има още по-трудно предизвикателство. От друга страна Манчестър Сити се изправи срещу Атлетико Мадрид в предходната фаза. Победа с 1:0 в първия мач за „гражданите“ беше достатъчна, за да стигнат до полуфиналите, тъй като реваншът завърши без попадения.

Може ли Реал Мадрид да си отмъсти на Манчестър Сити?

Отборът Манчестър Сити беше много по-добър отбор в двата мача в осминафиналите през сезон 2019/20 на Шампионската лига. Реал Мадрид беше домакин на „гражданите“ в първия мач, като тимът от Англия спечели с 2:1. В реванша, който се развива в ера след блокиране, отборът на Пеп Гуардиола победи със същия резултат като първия мач.

Тогава Реал Мадрид вероятно беше по-слабият отбор, но те са различен тим в момента при Карло Анчелоти. Формата на отделните играчи и способността им да произвеждат момент на магия от нищото е близо до най-добрата си през този сезон, както се вижда в реванша от четвъртфиналите на Шампионската лига срещу Челси, където Лука Модрич направи една от най-големите си асистенции Той сложи топката на крака на Родриго от почти невъзможна позиция и това върна Реал в сблъсъка с Челси на „Бернабеу“, като мачът влезе в продължения и Бензема с поредния си гол допринесе за класирането на „Кралския клуб“ на полуфиналите.

Въпреки че Лос Бланкос успяха да елиминират Пари Сен Жермен и настоящия шампион Челси, за да достигнат до полуфиналите на Шампионска лига, то Манчестър Сити несъмнено ще бъде най-трудният им тест досега. Те са на съвсем друго ниво и са фаворити на Бетуей за класиране на втория си пореден финал в Шампионската лига. Тези два мача между „гражданите“ и „белия балет“ ще бъдат много интригуващи. Последният път, когато Карло Анчелоти се изправи срещу Пеп Гуардиола в Шампионската лига, Реал Мадрид разби Байерн Мюнхен с общ резултат 5:0 в полуфиналите на Шампионската лига през сезон 2013/14. Дали Карлето може да продължи тази серия срещу може би най-добрия мениджър в света в момента ще разберем в началото на месец май след изиграването и на двете срещи от полуфиналния сблъсък.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: