Поредица инициативи организират за Великден в Асеновци

15.04.2022 10:37

На 14 април в двора на ОУ „ Христо Ботев“ с. Асеновци се проведе „ Ден на музиката и игрите“. Мероприятието е организирано от ОУ „Христо Ботев“ , НЧ „Съзнание 1894“ и Християнски център „ Отворена врата“ с. Асеновци. Гости и участници в игрите бяха и приятели на пастор Емил Ангелов от Франция.

В продължение на два часа под ритъма на музика децата имаха възможност да участват в нови различни игри, донесени от французите. В същото време част от учениците направиха ръчно изработени великденски картички, които подариха на всички гости. Слънчевото време, музиката и игрите доставиха удоволствие на малки и големи.

На 21 април / Велики четвъртък / ще бъде проведено следващото мероприятие отново съвместно с училище, читалище и християнски център с. Асеновци. Всички ученици ще се включат в боядисването на яйца за Великден, като ще се проведе конкурс за „ Най- красиво писано яйце“ и „ Най- здраво яйце- борец“. Предвидили сме награди и изненади за отличилите се, всяко дете ще получи шарено яйце за светлия празник!

НЧ „ Съзнание 1894“ с. Асеновци

#тагове:

НАЙ-НОВИ: