Ученици от Клуб „Аз гражданинът“ гостуваха на Областния управител

14.04.2022 18:20

 

Днес на посещение в Областна администрация – Плевен бяха дванадесет десетокласници от  Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване – Плевен и техният класен ръководител Биляна Иванова.

Желанието на младежите да се запознаят отблизо с работата на областния управител и ръководената от него администрация, бе свързано с изпълнение на дейности от клуб „Аз гражданинът“, като част от извънкласните дейности на гимназията.

Областният управител Иван Янчев посрещна своите гости в Заседателната зала на администрацията и подробно им разказа за правомощията и приоритетите си в работата.

Заедно дискутираха различни и интересни за тях теми. В разговорът си с областния управител, те научиха за отговорността на нелеките задачи и „тежестта“ на управленските решения, които трябва да се вземат всеки ден, за Плевен и регион, информират от институцията.

Визитата бе документирана в снимки, които запечатаха милият спомен от срещата на учениците и техният класен ръководител с Плевенският гуверньор.

Разбира се, размениха си и подаръци. Всеки ученик получи папка с правомощията на областен управител и химикал, а класният ръководител получи Албум на област Плевен, за да бъдат часовете им в Клуб „Аз гражданинът“ още по-интересни докато го четат и разглеждат.

Любезният домакин получи сувенир, донесен от плевенските ученици при посещението си в Италия по проект „Кулинарни предизвикателства от Италия – традиции, креативност, иновации“.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: