Как да изглеждате привлекателно в бански

06.04.2022 14:16

Мечтаете ли за пътешествие до морето, без да се стеснявате да облечете бански, защото сте натрупали няколко излишни килограма, имате целулит, паякообразни вени, малки гърди или друг „недостатък“ във външния ви вид? Тогава имате две възможности.

Първият е да продължите да търсите недостатъци в себе си и да не правите нищо, за да ги отстраните. И второто е да работите върху себе си и в този момент да използвате следните трикове, които ще ви помогнат да скриете проблемните зони. Най-добрият начин да направите това е да комбинирате всички налични методи.

Как да изглеждате великолепно в модерните бански 2022?

Детокс

Преди да посетите плажа, пийте много вода, неподсладени билкови чайове и прясно изцедени зеленчукови сокове, които подобряват храносмилането. Избягвайте кафе, храни от бързото хранене, алкохол, сладкиши и трудно смилаеми храни. Дайте предпочитание на зеленчуци, приготвени на пара, риба, картофи, ориз и леки супи. Използвайте билки вместо сол.

Загар

Загорялата кожа прикрива много несъвършенства, благодарение на които фигурата изглежда визуално по-стройна, а кожата по-тонизирана. Ето защо, преди почивката, отидете на солариум или правете слънчеви бани на балкона. Не забравяйте за слънцезащитния крем, за да не изгорите или изсушите кожата.

Упражнения

Тялото ви също ще изглежда по-стройно, ако отделите време за физическа активност. На следващия ден кожата и мускулите ще бъдат напрегнати, а цялото тяло ще се почувства. Разбира се, препоръчително е да отделите време на спорт не само няколко дни преди посещение на плажа. Създайте си навика да правите няколко коремни преси всяка сутрин и няколко лицеви опори и планк вечер. Ще видите резултата, дори ако отделяте само няколко минути на ден за такива мини тренировки.

Борете се с подуването на корема

Ако се притеснявате от метеоризъм, избягвайте няколко дни суровите зеленчуци, бобовите растения, газираните напитки и подсладените храни и сокове. Те допринасят за подуване на корема и причиняват дискомфорт.

Десен и цвят на банския

Ако искате визуално да скриете някое проблемно място, изберете по-тъмни цветове. В случай, че желаете да подчертаете някоя част от фигурата си, изберете светли цветове в тази зона. В същото време е добре, ако долната и горната част на банския се различават по цвят, основното е цветовете да са добре комбинирани.

Крем против целулит

Кремовете срещу целулит не само помагат за намаляване на досадните вдлъбнатини по дупето и бедрата, но съдържат и ментол, който приятно охлажда кожата. Благодарение на това не само ще почувствате невероятна свежест, но и кожата ще стане по-еластична.

Аксесоари

Разбира се, когато влезете във водата, сваляте всички аксесоари. Но ако искате да посетите плажния бар за питие, можете да вземете колие (естествено), ярка плажна чанта, гривни или слънчеви очила със забавни шарки и цветове, които определено ще направят визията ви по-привлекателна.

Бански с дълги ръкави

Те все още присъстват в модните колекции. Освен това можете да намерите не само „оригиналната“ версия – спортни бански костюми, но и модели с ярки щампи и с полупрозрачни ръкави и вложки. С тях можете не само да плувате, но и да се разходите по крайбрежната алея.

Парео

За да релаксирате на плажа, можете да се въоръжите с декоративни шалове, които перфектно прикриват несъвършенствата, а също така предпазват от агресивното слънце. Но трябва да изберете правилната форма, модел и цвят, според това кое място искате да маскирате или подчертаете.

Модел бански – изберете сред модерните бански 2022 на БулБел

Очаквате с нетърпение момента, в който можете да плувате в морето, но не сте сигурни, че вашият бански ще ви пасне идеално?

Е, погрижете се за това предварително, като се съсредоточите върху следните подробности:

  • Вертикалните изрези на банския изпъват силуета и правят фигурата визуално по-висока
  • Долнището на бикини с висока разкроена прави краката малко по-дълги и в резултат на това по-тънки
  • Кръгли и V-образни деколтета и презрамки, завързани на врата, стесняват широките рамене
  • Воланите и различните декорации придават обем, така че ако сте с тесни ханш и рамене или искате да увеличите визуално бюста, изберете бански с декорация в горната част

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: