ОУ “Д-р Петър Берон” – Плевен празнува своя 50-годишен юбилей

29.03.2022 10:08

С празничен концерт на 31 март 10:00 часа в Читалище „Съгласие – 1869“, ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен отбелязва своята 50 годишнина.

Половин век история, белязва дните на учебната 2021/2022 година в  ОУ “Д-р Петър Берон“ – Плевен. Юбилейна година, подчертаваща отговорността пред поколения плевналии, свързали съдбата си с училището.

Училището посреща празника в слънчева и уютна сграда, в която се раждат много нови идеи и дръзки мечти, под ръководството на учители, които носят в сърцето любов към своята професия!

Стотици талантливи  деца на Плевен са тръгнали от класните стаи на  ОУ “Д-р Петър Берон” към примамливите простори на науката. Мнозина от тях разнасят славата на България по света, а някои са се посветили на учителската професия и работят всеотдайно и сърцато в родното училище, информират от учебното заведение.

Днес традициите и иновациите в ОУ ‚Д-р Петър Берон“ вървят ръка за ръка. Изграден е Център по природни науки, Информационно – библиотечен център.  Сега, когато  ОУ “Д-р Петър Берон” празнува своята половинвековна годишнина, сърцата на учители, ученици и родители се изпълват с гордост, че са частица от неговата история! А след техните стъпки, ще отъпкват пътеката, децата и внуците им, защото да си част от голямата общност на любимото училище е чест и отговорност!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: