Народните представители Валери Лачовски и Десислава Трифонова организираха за Благовещение богата празничната програма в Кнежа

26.03.2022 19:04

Вчера, по случай Благовещение, се проведе богата празничната програма, която организирахме съвместно с колегата народен представител Десислава Трифонова и НЧ „Борба 1896“ гр. Кнежа. Това информира депутатът Валери Лачовски.

Тя започна в храм „Света Троица“, където отец Серафим извърши празничен водосвет за здраве и благополучие на всички. След това, в Общински исторически музей гр. Кнежа се насладихме на колективна изложба с творби на талантливите наши съгражданки: Христина Бурдиняшка, Полина Дреновска и Таня Иванова. Като завършек на този хубав празник, в препълнената зала на читалището се състоя концерт-спектакъл, благодарение на който се насладихме на театралните умения на децата от читалищните формации при НЧ „Борба 1896“ и на трио „Геомарчало“, които изсвириха едни най-големите световни класики.

За мен беше изключително удоволствие да отбележим заедно този светъл празник в моя роден град! С моите близки, приятели и познати – с всички Вас!, коментира Валери Лачовски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: