ЛАЙЪНС КЛУБ „ОГЛЕДАЛО“ на 15 години!

18.03.2022 12:44

По случай петнадесетия си рожден ден дамите от ЛАЙЪНС КЛУБ „ОГЛЕДАЛО“ учредяват фонд за връчване на престижен приз за социално значима дейност в полза на обществото.

За приза „Добро без граници“ може да бъде номиниран всеки, осъществил през годината успешна и вдъхновяваща кампания, предизвикала безпрецедентна вълна от човешка съпричастност и солидарност.

Направата на статуетката е поверена на плевенския скулптор Красимир Рангелов, автор на десетки монументални творби и изложби у нас и в чужбина. Негови произведения са собственост на Националната художествена галерия в София, както и на много частни колекции и галерии в цял свят.

Наградата ще бъде връчвана всяка година по време на традиционния благотворителен бал на ЛАЙЪНС КЛУБ „ОГЛЕДАЛО“ – Плевен и цели да покаже доброто в реалния живот.

ЛАЙЪНС КЛУБ „ОГЛЕДАЛО“ е основан преди петнадесет години, на 15ти март 2007г, благодарение на свободната воля и желание на двадесет дами от Плевен като дамски клуб „Огледало“. Преди четири години клубът се присъедини към ЛАЙЪНС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ, най-голямата хуманитарна организация в света.

Lions служим! Когато грижовни хора се обединят, запретнат ръкави и действат, за да подобрят своята общност – това е чудесно и невероятно усещане за всички замесени. Да си Lion значи да си лидер с примера си, да градиш приятелства и да подобряваш света чрез доброта.

Това са 1,4 милиона мъже и жени, които заедно служат за трайно положително въздействие върху реалността и променят към добро живота на хората.

We serve!

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: