Георг Спартански към плевенски ученици: Даром нищо не се получава, имайте позиция и убедено я отстоявайте!

18.03.2022 15:35
Форум на тема „Европейският съюз в гражданското образование: Поглед назад, гледане напред“ се проведе днес в Конферентната зала на ДФСГ „Интелект”. Организатори на събитието са представители от катедра „Европеистика“ на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Националното сдружение на българските Европейски клубове – NABEC. Във форума участваха преподаватели и ученици от училищата-европейски посланици: ПГПЧЕ „Димитър Димов“, Професионалната гимназия по туризъм „Алеко Константинов“, ДФСГ „Интелект“, ОУ „Валери Петров“.
Те бяха приветствани от официалните гости Виолета Йеремиева – заместник областен управител на област Плевен, Албена Тотева – началник на Регионалния инспекторат по образованието – Плевен, и кмета на Община Плевен Георг Спартански.
Поели сте по пътя на знанието и то ще бъде вашата сила да изграждате своя позиция и убедено да я отстоявате. Помнете, че нищо не се получава даром, целите си ще постигнете само с труд и последователност. И с привилегията да сте свободни хора в избора на своя път, каза в обръщението си към младежите Георг Спартански. Това информират от Община Плевен.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: