Как да изберем удобен ъглов диван

17.03.2022 13:58

Разтегателните канапета за спане присъстват в повечето български домове, където практичното обзавеждане е на почит. Този вид мека мебел се определя като функционална и модерна, като тя може да се открие и в множество разновидности – в големи и по-малки размери, в ярки и неутрални нюанси, с кожена дамаска и тапицерия от текстил, с ляв или десен ъгъл, в бюджетната категория и др. 

Защо ъгловите дивани се търсят толкова

Днешните ъглови дивани за спане неслучайно се предпочитат толкова много – освен качествени и много удобни за използване (за седене и за сън), те са и ефектен интериорен акцент, с който ще забравите за скучната обстановка. Ще ги откриете в ярки и неутрални нюанси, в класически и нестандартен стил, на високи и по-ниски цени, а цялото това разнообразие от решения дава “зелена светлина” на съвременния купувач. Тази мека мебел комбинира доста неща, а именно удобства, естетика и мода. Определя се като един от най-купуваните продукти за жилището в наши дни, но този факт едва ли ще ви учуди. 

Как да изберем подходящ модел 

Три са по-важните акценти, на база на които трябва да извършите избора на ъглов диван. За да не се разминете с мечтата си да се сдобиете с идеалния за вас модел, обърнете внимание на следното: 

  • размер – когато става дума за мебели, като ъгловите дивани, размерът е от особено значение. Тях не можете да ги изберете току-така – преди да го направите, трябва да прецените териториалните възможности на стаята, да измерите площта и едва след това да поръчвате каквото и да е;
  • функции – разтегателните опции са сред най-често срещаните екстри, благодарение на които можем да превърнем меката мебел от място за седене в комфортна спалня; 
  • дизайн – ъгловите дивани са логичното допълнение към обзавеждането на хола, което трябва да е съобразено със свободната площ, вкусовите ни предпочитания и съвсем не на последно място – с водещите трендове при мебелите за дома. 

Към всички тези детайли трябва отнесем и цената за меката мебел, която няма как да не наклони везните “за или против” конкретен модел. Върху избора ни може да окаже влияние и обратната връзка на потребителите, на която много често се позоваваме в стремежа си да купим най-доброто. 

Изгодно ли е да го купим през онлайн, разказва от магазин MebelMag

Все повече хора избират да купят ново обзавеждане през интернет, бидейки уверени в ползите на онлайн търговията. Удачно е да заложите на този метод и за покупката на нов ъглов диван, който вече имате възможност да вземете и с изгодна отстъпка! Богатството от предложения е също сред преимуществата на виртуалните магазини, които отдавна са спечелили симпатиите на потребителите. 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: